Komende activiteiten

Elke woensdag om 19u00: rit in groep
Vertrek: Sint Pauluskaffee
Afstand: 60-70 km

 

Elke zondag om 9u00: rit in groep
Vertrek: Sint Pauluskaffee
Afstand: 80-90 km

 

28 november: Clubetentje
vanaf 19u00 in Sint PauluskaffeeBuienradar
Buienradar

Koersnieuws

Lid worden

Aanvraag

De velden aangeduid met * zijn verplicht.
Man Vrouw
BusLidmaatschap

Er wordt door elk lid een jaarlijks lidgeld betaald. Het lidgeld voor 2015 bedraagt 50 EUR (inclusief aansluiting VWB en verzekering twv 30 EUR). Enkel leden die reeds zijn aangesloten bij een andere club kunnen een uitzondering verkrijgen op het VWB lidmaatschap. Een clubjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het lidgeld dient betaald te worden voor 31/01 van elk clubjaar. Een niet-betaling van het lidgeld leidt automatisch tot uitsluiting van de club en de aan het lidmaatschap verbonden clubvoordelen (pakketvoordelen uitrusting,…). Het bedrag van het lidgeld wordt elk jaar opnieuw door het bestuur vastgelegd. Het bestuur behoudt zich het recht sancties te treffen bij niet-naleving van clubreglement. Het reglement is van toepassing op alle leden van de club en elk lid wordt geacht het reglement te kennen. Elk lid engageert zich om de club maximaal te helpen bij het organiseren van activiteiten die de clubkas spijzen. Men mag als niet-lid maximaal driemaal meerijden ter kennismaking. Voor verdere deelname nadien, dient men eerst lid te worden en de nodige formaliteiten te vervullen.

 

Kledij

Elke lid is verplicht de clubuitrusting aan te kopen en deze te dragen op de ritten die in clubverband worden gereden. De basis-clubkledij omvat:

  • Shirt korte en lange mouw
  • Korte en lange broek

 

Veiligheid

Tijdens de clubuitstappen is elk lid verantwoordelijk voor zijn eigen gedragingen en dient men zich te houden aan de wettelijke voorschriften en reglementen.

Het dragen van de valhelm is verplicht bij elke clubuitstap De club of haar bestuur kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ziekte, ongevallen, verkeersovertredingen of diefstal van fietsen en onderdelen ervan.

© 2012-2019 Op 't groot verzet | E-mail our webmaster if you have questions or problems regarding this Web site | Design & development by Puregraphics